Onze Diensten

Diensten

Service, service en nog eens service. Daar gaat immers alles om m.b.t. de beheersbaarheid van uw systeem.

Wij zijn speciaal gericht op serieuze particulieren en bedrijven (MKB) die zelf (net) niet groot genoeg zijn om een vaste systeembeheerder in dienst te hebben. Bedrijven met 2 maar ook bedrijven met 50 of meer werkplekken in de binnen- en buitendienst zijn door ons te beheren.

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Er zijn maar weinig mensen die dit allemaal bij kunnen houden, en dat geldt zeker als het systeembeheer een bijbaan wordt voor iemand die eigenlijk een andere functie binnen het bedrijf heeft. Vaak merken we dat bedrijven achter lopen als gevolg van het gebrek aan tijd van degene die tot systeembeheerder benoemd is.

U kunt ons inhuren tegen een scherp uurtarief wat door iedereen nog op te brengen is en waar u na afloop een goed gevoel bij heeft wat betreft de gedane arbeid. Deze arbeid zal duidelijk worden gespecificeerd en indien gewenst zullen wij u uiteraard de nodige tekst en uitleg geven.

Van onze kant stellen wij als voorwaarde dat u ons een mogelijkheid laat scheppen die ons toegang verleent tot uw systeem van buitenaf zodat wij een deel van het dagelijkse beheer van afstand kunnen uitvoeren. Dit bespaart u voorrijkosten en ons de (vaak onnodige) reis.

Neemt u contact met ons op en vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen !