Onze Producten

Producten

Leveren van Hard- en Software zien wij als toegevoegde waarde op onze service en ons product. Om deze redenen zullen wij u altijd voorzien van Hard- en Software van A-merken. Alleen op deze manier kunnen wij volledig achter ons product staan en kunnen wij de continuďteit van uw systeem garanderen.

Doordat al uw Hardware van de A-merk fabrikanten komt kunnen wij de kwaliteit garanderen en kunnen wij tevens zorg dragen voor de eventuele garantieafwikkelingen, indien dit nodig mocht zijn. De continuďteit van uw systeem zal mede afgerekend worden op de kwaliteit van Uw Hard- en Software. Ook onderdelen leveren wij alleen van de hoogste kwaliteit. Een geheugenmodule bijvoorbeeld varieert niet alleen in prijs, maar ook zeker in kwaliteit. Alle waar naar zijn geld !

Mede door de lange ervaring die wij in huis hebben kunnen wij de verantwoordelijkheid van een groot aantal producten naar ons toe trekken, zoals dataverkeer, telefonie en ook de infrastructuur, zoals de netwerk- en telefoniebekabeling op uw locatie.

Sinds 1996 doen wij veel zaken met Hewlett-Packard(=Compaq), IBM en Toshiba. De verkoopinformatie is overzichtelijk, er is voldoende ondersteuning voor Pré-sales vragen en ook de After-sales ondersteuning behoort tot de beste die er is. Mede door de meestal on-site-garantieafhandeling zijn wij erg te spreken over Hewlett-Packard. Hieronder vindt u een overzicht van enkele merken die wij voeren. Let op: vraag ook naar A-merken die er niet bij staan ! Wij willen gráág ons assortiment uitbreiden.

Ervaring hebben wij buiten Microsoft besturingssystemen met onder meer de volgende bedrijfssoftware: MS Office, Corel WordPerfect, Exact, Grote Beer, Cash, ANVA, AFAS, Softwear, diverse hypotheekpakketten, diverse telebankierpakketten, Omegon, SG-Tobias, IBS, CASUS, RA-Trade, AS/400 clients, diverse anti-viruspakketten.

Sinds januari 2007 is ook Webhosting aan ons productenpakket toegevoegd. Van een simpele registratie tot een volledige CMS oplossing of WebShop kunnen wij verzorgen.